XOVES 1: Potaxe de garavanzos [1/7]. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Natilla de vainilla [7]
VENRES 2: Crema de cabacín. Pasta con atún [1/3/4]. Froita.
LUNS 5: Crema de verduriñas. Hamburguesa con arroz e verduriñas. Froita.
MARTES 6: Lentellas [1/7]. Bacallao á portuguesa con gornición [1/4]. Iogur [7].
MÉRCORES 7: Sopa de letras [1/3]. Tenreira guisada con pataca e verduriñas [1]. Froita.
XOVES 8: Fabada [1/7]. Pescada ao forno con gornición [1/4]. Iogur [7]
VENRES 9: Crema de cenoria. Albóndegas con arroz [1/7]. Froita.
LUNS 12: Día non lectivo
MARTES 13: Crema de cenoria. Pavo guisado con patacas e verduriñas [1]. Iogur [7]
MÉRCORES 14: Ensalada de pasta [1/3/4/7]. Salmón ao forno con ensalada [1/4]. Froita.
XOVES 15: Sopa de cocido [1/3]. Cocido [1/7]. Iogur bebible [7]
VENRES 16: Crema de cabacín. Pescada ao forno con arroz branco [1/4]. Froita.
LUNS 19: Crema de verduriñas. Calamares guisados con arroz e verduriñas [1/2/4]. Froita.
MARTES 20: Fabada [1/7]. Pescada en salsa con cachelos [1/4]. Iogur [7]
MÉRCORES 21: Crema de cenoria. Polo asado con ensalada [1/3]. Pasteliño [1/3/7]
XOVES 22: Lentellas [1/7]. Bacallao á romana con gornición [1/3/4]. Iogur [7]
VENRES 23: Crema de cabaza. Arroz á cubana [3]. Froita.
LUNS 26: Crema de cenoria. Espaguetis boloñesa [1/3]. Froita.
MARTES 27: Caldo galego. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Iogur [7]
MÉRCORES 28: Xudías con xamón [1/7]. Milanesa de polo con gornición [1/3/7]. Froita.
XOVES 29: Arroz tres delicias [1/3/7]. Salmón ao forno con ensalada variada [1/4]. Froita.
VENRES 30: Sopa de estrelas [1/3]. Ragout de porco guisado con patacas e verduriñas [1]. Iogur [7]
LUNS 14: Arroz tres delicias [1/3/7]. San Xacobo con ensalada. Froita.
MARTES 15: Crema de cabacín. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Natilla de vainilla [7]
MÉRCORES 16: Sopa de estrelas [1/3]. Ragout de porco guisado con patacas e verduriñas [1]. Froita.
XOVES 17: Ensaladilla rusa [1/3/4/7]. Bacalao á portuguesa [1/4]. Iogur [7]
VENRES 18: Potaxe de garavanzos [1/7]. Polo asado con ensalada. Froita.
LUNS 21: Crema de verduriñas. Hamburguesa con ensalada [1/3/7]. Froita.
MARTES 22: Fabada [1/7]. Chipiróns guisados con arroz [1/2/4/14]. Iogur [7]
MÉRCORES 23: Xudías con xamón [1/7]. Salmón ao forno con gornición [1/4]. Froita.
XOVES 24: Sopa de estrelas [1/3]. Milanesa de polo con ensalada [1/3]. Iogur [7].
VENRES 25: Ensalada de pasta [1/3/4/7]. Pescada á prancha con gornición [1/4]. Froita.
LUNS 28: Crema de cenoria. Pavo guisado con pasta e verduriñas [1/3]. Froita.
MARTES 29: Caldo galego. Bacallao á romana [1/3/4]. Iogur [7]
MÉRCORES 30: Sopa de letras [1/3]. Polo guisado con arroz e verduriñas [1]. Froita.