Menú escolar

VENRES 1: Sopa de cocido [1/3/7]. Cocido [1/7]. Froita.


LUNS 4: Día non lectivo.

MARTES 5: Día non lectivo.

MÉRCORES 6: Día non lectivo.

XOVES 7: Lentellas [1/7]. Hamburguesa con ensalada [1]. Froita.

VENRES 8: Crema de cabacín. Pasta con atún [1/3/4]. Froita.


LUNS 11: Arroz tres delicias [1/3/7]. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Iogur [7].

MARTES 12: Potaxe de garavanzos [1/7]. Milanesa de polo con ensalada [1/3]. Natilla de vainilla [7].

MÉRCORES 13: Xudías con patacas e ovo cocido [3]. Bacallao ao forno con ensalada [1/4]. Froita.

XOVES 14: Crema de cenoria. Ensalada de pasta [1/3/7]. Froita.

VENRES 15: Caldo galego. Tortilla de patacas con ensalada [3]. Froita.


LUNS 18: Crema de verduras. Pasta boloñesa [1/3]. Froita.

MARTES 19: Día non lectivo.

MÉRCORES 20: Sopa de pasta [1/3]. Pavo guisado con pataca e verduriñas [1]. Iogur [7].

XOVES 21: Lentellas [1/7]. Bacallao á romana con gornición [1/3/4]. Iogur bebible [7].

VENRES 22: Crema de verduriñas. Paella mariñeira [1/2/4/14]. Pasteliño [1/3/7]


LUNS 25: Pasta napolitana [1/3/7]. Tenreira guisada con pataca e verduriñas [1]. Froita.

MARTES 26: Fabada [1/7]. Chipiróns con arroz e verduriñas [1/4/14]. Iogur [7].

MÉRCORES 27: Crema de cabaza. San Xacobo con ensalada [1/3/7]. Froita.

XOVES 28: Sopa de letras. Pescada ao forno con arroz e verduriñas [1/4]. Froita.

VENRES 29: Crema de cabacín. Arroz á cubana [3]. Froita.

VENRES 1: Crema de verduras. Pavo guisado con pasta e verduriñas [1]. Froita.


LUNS 4: Crema de verduriñas. Chipiróns guisados con arroz [1/4/14]. Froita.

MARTES 5: Pasta napolitana [1/3/7]. Milanesa de polo con ensalada [1/3]. Pasteliño [1/3/7]

MÉRCORES 6: Potaxe de garavanzos [1/7]. Pescada en salsa con cachelos 1/4]. Iogur [7].

XOVES 7: Crema de cenoria. San Xacobo con gornición [1/3/7]. Iogur [7].

VENRES 8: Sopa de estrelas [1/3]. Ragout de porco guisado con patacas e verduriñas [1]. Froita.


LUNS 11: Lentellas [1/7]. Polo asado con pasta e tomate [1/3]. Froita.

MARTES 12: Crema de cabaza. Hamburguesa con ensalada variada [1]. Iogur [7].

MÉRCORES 13: Arroz tres delicias [1/3/7]. Tortilla de patacas con ensalada [3]. Froita.

XOVES 14: Fabada [1/7]. Bacallao á romana con ensalada [1/3/4]. Natilla de vainilla [7]

VENRES 15: Sopa de pasta [1/3]. Albóndegas con arroz e verduriñas [1]. Froita.


LUNS 18: Crema de verduras. Pasta boloñesa [1/3]. Froita.

MARTES 19: Potaxe de garavanzos [1/7]. Bacallao ao forno con ensalada [1/4]. Iogur [7]

MÉRCORES 20: Sopa de letras [1/3]. Polo guisado con arroz e verduriñas [1]. Froita.

XOVES 21: Arroz tres delicias [1/3/7]. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Iogur [7].

VENRES 22: Crema de cenoria. Hamburguesa con gornición. Froita.


LUNS 25: Crema de cabacín. Pescada ao forno con patacas [1/4]. Froita.

MARTES 26: Caldo galego. Tenreira guisada con pasta e verduriñas [1/3]. Iogur bebible [7]

MÉRCORES 27: Xudías con pataca e chourizo [1/7]. Salmón ao forno con ensalada [1/4]. Froita.

XOVES 28: Lentellas [1/7]. Polo asado con arroz e verduriñas [1]. Iogur [7]

MARTES 8: Arroz tres delicias [1/3/7]. Salmón ao forno con gornición [1/4]. Iogur [7]

MÉRCORES 9: Crema de cabaza. Tenreira guisada con patacas e verduriñas. Froita.

XOVES 10: Potaxe de garavanzos [1/7]. Palometa en salsa con ensalada. Natilla de vainilla [7]

VENRES 11: Crema de verduriñas. Pasta boloñesa [1/3]. Froita


LUNS 14: Lentellas. San xacobo con ensalada variada [1/3/7]. Froita.

MARTES 15: Crema de cenoria. Pescada ao forno con arroz [1/4]. Iogur [7]

MÉRCORES 16: Caldo galego. Polo asado con ensalada. Froita.

XOVES 17: Pasta napolitana [1/3/7]. Bacallao á romana con gornición. Iogur [7]

VENRES 18: Sopa de estrelas [1/3]. Pavo guisado con patacas e verduriñas [1]. Pasteliño [1/3/7]


LUNS 21: Crema de verduras. Hamburguesa con arroz. Froita.

MARTES 22: Lentellas. Pescada en salsa con gornición [1/4]. Iogur [7]

MÉRCORES 23: Pasta napolitana [1/3/7]. Milanesa de polo con ensalada [1/3]. Froita.

XOVES 24: Caldo galego. Chipirones guisados con arroz [1/4/14]. Iogur [7]

VENRES 25: Crema de cenoria. Pasta con atún [1/3/4]


LUNS 28: Crema de cabacín. Pescada ao forno con patacas. Froita.

MARTES 29: Fabada [1/7]. Arroz á cubana [3]. Iogur [7]

MÉRCORES 30: Sopa de pasta [1/3]. Ragout de porco guisado con patacas e verduriñas [1]. Froita.

XOVES 31: Xudías con pataca e chourizo [1/7]. Bacallao ao forno con ensalada [1/4]. Iogur bebible [7]

LUNS 3: Crema de cenoria. Pescada ao forno con arroz [1/4]. Froita.

MARTES 4: Sopa de letras [1/3]. Tenreira guisada con patacas e verduriñas [1]. Iogur [7]

MÉRCORES 5: Fabada [1/7]. Bacallao á romana con ensalada variada [1/3/4]. Froita.

XOVES 6: Día non lectivo.

VENRES 7: Día non lectivo.


LUNS 10: Sopa de estrelas [1/3]. San Xacobo con ensalada [1/3/7]. Froita.

MARTES 11: Crema de verduriñas. Polo asado con espaguettis e salsa de tomate [1/3]. Froita

MÉRCORES 12: Lentellas [1/7]. Salmón á prancha con ensalada [1/4]. Iogur [7].

XOVES 13:Crema de verduriñas. Ragout de porco guisado con pasta e verduriñas [1]. Froita.

VENRES 14: Xudías con xamón [1/7]. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Iogur [7].


LUNS 17: Crema de verduriñas. Albóndegas con arroz. Froita.

MARTES 18: Potaxe de garavanzos [1/7]. Bacallao á romana con ensalada [1/4]. Natilla de vainilla [7].

MÉRCORES 19: Arroz tres delicias [1/3/7]. Tortilla de patacas con ensalada de tomate [3]. Froita.

XOVES 20: Pasta napolitana [1/3/7]. Pescada ao forno con ensalada[1/4]. Iogur [7]

VENRES 21:Pizza de xamón york e queixo. Turrón.

XOVES 1: Día non lectivo.

VENRES 2: Crema de verduriñas. Milanesa de polo con ensalada [1/3]. Froita.


LUNS 5: Crema de cabacín. Tortilla de patacas con ensalada [3]. Froita.

MARTES 6: Sopa de estrelas [1/3]. Ragout de porco guisado con patacas e verduriñas [1]. Iogur [7].

MÉRCORES 7: Caldo galego. Pescada en salsa con ensalada [1/4]. Froita.

XOVES 8: Ensalada de pasta [1/3/4/7]. Peituga de polo á prancha con gornición. Iogur bebible [7].

VENRES 9: Lentellas [1/7]. Paella mariñeira [1/2/4/14]. Froita.


LUNS 12: Día non lectivo.

MARTES 13: Crema de cabaza. Bacallao á romana con ensalada [1/3/4]. Iogur [7].

MÉRCORES 14: Sopa de letras [1/3]. Pavo guisado con pataca e verduriñas [1]. Froita.

XOVES 15: Fabada [1/7]. Salmón ao forno con gornición [1/4]. Iogur [7].

VENRES 16: Crema de cenoria. Polo asado con patacas. Froita.


LUNS 19: Sopa de pasta [1/3]. Albóndegas con arroz [1/7]. Froita.

MARTES 20: Potaxe de garavanzos [1/7]. Bacallao á romana con gornición [1/3/4]. Natilla de vainilla [7].

MÉRCORES 21: Crema de verduriñas. Lomo de porco en salsa con arroz branco [1]. Froita.

XOVES 22: Xudías con pataca e xamón [1/7]. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Iogur [7].

VENRES 23: Crema de cenoria. Tenreira guisada con pasta e verduriñas [1]. Froita.


LUNS 26: Pasta napolitana [1/3/7]. Pescada en salsa con cachelos [1/4]. Froita.

MARTES 27: Sopa de cocido [1/3]. Cocido [1/7]. Pasteliño [1/3/7].

MÉRCORES 28: Crema de verduriñas. Bacallao á portuguesa [1/4]. Iogur [7].

XOVES 29: Sopa de estrelas [1/3]. Milanesa de polo con ensalada [1/3]. Froita.

VENRES 30: Lentellas [1/7]. Hamburguesa con ensalada variada [1/3/7]. Iogur [7].

LUNS 1: Crema de verduras. Hamburguesa con ensalada. Froita.

MARTES 2: Pasta napolitana [1/3/7]. Bacallao á portuguesa con gornición [1/4]. Iogur [7].

MÉRCORES 3: Sopa de letras [1/3]. Tenreira guisada con patacas e verduriñas [1]. Froita.

XOVES 4: Fabada [1/7]. Pescada ao forno con gornición [1/4]. Iogur [7].

VENRES 5: Crema de cabaza. Albóndegas con arroz [1]. Froita.


LUNS 8: Crema de cenoria. Espaguetis á boloñesa [1/3]. Froita.

MARTES 9: Caldo galego. Pescada con ensalada [1/4]. Iogur [7].

MÉRCORES 10: Sopa de letras. Polo asado con arroz, Froita.

XOVES 11: Ensalada de pasta [1/3/4/7]. Salmón ao forno con ensalada [1/4]. Iogur bebible [7].

VENRES 12: Día non lectivo.


LUNS 15: Crema de cabaciña. San Xacobo con ensalada [1/3/7]. Froita.

MARTES 16: Fabada [1/7]. Pescada ao forno con cachelos [1/4]. Iogur [7].

MÉRCORES 17: Arroz tres delicias [1/3/7]. Polo asado con ensalada. Froita.

XOVES 18: Lentellas [1/7]. Bacallao á romana con patacas e verduriñas [1]. Froita.

VENRES 19: Crema de cabaza. Pavo guisado con patacas e verduriñas [1]. Froita.


LUNS 22: Sopa de pasta [1/3]. Paella mariñeira [1/2/4/14]. Froita.

MARTES 23: Crema de cenoria. Ragout de porco guisado con pasta e verduriñas [1]. Iogur [7].

MÉRCORES 24: Ensaladilla rusa [1/3/4/7]. Salmón ao forno con ensalada [1/4]. Froita.

XOVES 25: Potaxe de garavanzos. Milanesa de polo con arroz [1/3]. Natilla de vainilla [7].

VENRES 26: Ensalada de pasta [1/3/4/7]. Calamares guisados con patacas [1/2/4]. Froita.


LUNS 29: Sopa de pasta [1/3]. Tortilla de patacas con ensalada variada [3]. Froita.

MARTES 30: Crema de cenoria. Pescada galega [1/4]. Pasteliño.

MÉRCORES 31: Xudías con xamón. Lombo adobado con ensalada. Froita.

Non dispoñible.

Información sobre alérxenos: 1. Glute; 2. Crustaceos; 3. Ovo; 4. Peixe; 5. Cacahuetes; 6. Soia; 7. Lacteos; 8. Froitos secos; 9. Apio; 10. Mostaza; 11. Sésamo; 12. Sulfitos; 13. Altramuz; 14. Moluscos.

Tamén che pode interesar…

Ficha de inscrición e pagamento do servizo de comedor