Menú comedor

XOVES 1: Potaxe de garavanzos [1/7]. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Natilla de vainilla [7]

VENRES 2: Crema de cabacín. Pasta con atún [1/3/4]. Froita.


LUNS 5: Crema de verduriñas. Hamburguesa con arroz e verduriñas. Froita.

MARTES 6: Lentellas [1/7]. Bacallao á portuguesa con gornición [1/4]. Iogur [7].

MÉRCORES 7: Sopa de letras [1/3]. Tenreira guisada con pataca e verduriñas [1]. Froita.

XOVES 8: Fabada [1/7]. Pescada ao forno con gornición [1/4]. Iogur [7]

VENRES 9: Crema de cenoria. Albóndegas con arroz [1/7]. Froita.


LUNS 12: Día non lectivo

MARTES 13: Crema de cenoria. Pavo guisado con patacas e verduriñas [1]. Iogur [7]

MÉRCORES 14: Ensalada de pasta [1/3/4/7]. Salmón ao forno con ensalada [1/4]. Froita.

XOVES 15: Sopa de cocido [1/3]. Cocido [1/7]. Iogur bebible [7]

VENRES 16: Crema de cabacín. Pescada ao forno con arroz branco [1/4]. Froita.


LUNS 19: Crema de verduriñas. Calamares guisados con arroz e verduriñas [1/2/4]. Froita.

MARTES 20: Fabada [1/7]. Pescada en salsa con cachelos [1/4]. Iogur [7]

MÉRCORES 21: Crema de cenoria. Polo asado con ensalada [1/3]. Pasteliño [1/3/7]

XOVES 22: Lentellas [1/7]. Bacallao á romana con gornición [1/3/4]. Iogur [7]

VENRES 23: Crema de cabaza. Arroz á cubana [3]. Froita.


LUNS 26: Crema de cenoria. Espaguetis boloñesa [1/3]. Froita.

MARTES 27: Caldo galego. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Iogur [7]

MÉRCORES 28: Xudías con xamón [1/7]. Milanesa de polo con gornición [1/3/7]. Froita.

XOVES 29: Arroz tres delicias [1/3/7]. Salmón ao forno con ensalada variada [1/4]. Froita.

VENRES 30: Sopa de estrelas [1/3]. Ragout de porco guisado con patacas e verduriñas [1]. Iogur [7]

LUNS 14: Arroz tres delicias [1/3/7]. San Xacobo con ensalada. Froita.

MARTES 15: Crema de cabacín. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Natilla de vainilla [7]

MÉRCORES 16: Sopa de estrelas [1/3]. Ragout de porco guisado con patacas e verduriñas [1]. Froita.

XOVES 17: Ensaladilla rusa [1/3/4/7]. Bacalao á portuguesa [1/4]. Iogur [7]

VENRES 18: Potaxe de garavanzos [1/7]. Polo asado con ensalada. Froita.


LUNS 21: Crema de verduriñas. Hamburguesa con ensalada [1/3/7]. Froita.

MARTES 22: Fabada [1/7]. Chipiróns guisados con arroz [1/2/4/14]. Iogur [7]

MÉRCORES 23: Xudías con xamón [1/7]. Salmón ao forno con gornición [1/4]. Froita.

XOVES 24: Sopa de estrelas [1/3]. Milanesa de polo con ensalada [1/3]. Iogur [7].

VENRES 25: Ensalada de pasta [1/3/4/7]. Pescada á prancha con gornición [1/4]. Froita.


LUNS 28: Crema de cenoria. Pavo guisado con pasta e verduriñas [1/3]. Froita.

MARTES 29: Caldo galego. Bacallao á romana [1/3/4]. Iogur [7]

MÉRCORES 30: Sopa de letras [1/3]. Polo guisado con arroz e verduriñas [1]. Froita.

Información sobre alérxenos: 1. Glute; 2. Crustaceos; 3. Ovo; 4. Peixe; 5. Cacahuetes; 6. Soia; 7. Lacteos; 8. Froitos secos; 9. Apio; 10. Mostaza; 11. Sésamo; 12. Sulfitos; 13. Altramuz; 14. Moluscos.

Tamén che pode interesar…

Ficha de inscrición e pagamento do servizo de comedor