Menú escolar
LUNS 2: Crema de cabacín. San Xacobo con ensalada [1/3/7]. Froita.
MARTES 3: Lentellas [1/7]. Pescada en salsa verde con arroz e verduriñas. Iogur [7].
MÉRCORES 4: Sopa de estrelas [1/3]. Polo asado con ensalada. Froita.
XOVES 5: Pasta con tomate [1/3]. Bacallao á portuguesa con gornición [1/4]. Natilla de vainilla [7].
VENRES 6: Día non lectivo.
LUNS 9: Crema de verduriñas. Pasta boloñesa [1/3]. Froita.
MARTES 10: Caldo galego. Pescada ao forno con ensalada variada [1/4]. Iogur [7].
MÉRCORES 11: Xudías con xamón [1/7]. Porco guisado con pasta e verduriñas [1/3]. Froita.
XOVES 12: Sopa de pasta [1/3]. Bacallao á romana con gornición [1/3/4]. Froita.
VENRES 13: Sopa de cocido [1/3]. Cocido. Pasteliño [1/3/7].
LUNS 16: Lentellas [1/7]. Pescada ao forno con ensalada variada [1/4]. Iogur [7].
MARTES 17: Crema de verduriñas. Hamburguesa con arroz e verduriñas. Froita.
MÉRCORES 18: Sopa de estrelas. Salmón ao forno con patacas e verduriñas [1/4]. Iogur bebible [7].
XOVES 19: Fabada [1/7]. Milanesa de polo con ensalada [1/3]. Iogur [7].
VENRES 20: Pizza de xamón e queixo [1/7]. Turrón. Coca-cola.
VENRES 1: Día non lectivo
LUNS 4: Crema de verduriñas. Hamburguesa con arroz e verduriñas. Froita.
MARTES 5: Potaxe de garavanzos. Pescada ao forno con ensalad [1/4]. Iogur [7]
MÉRCORES 6: Sopa de pasta [1/3]. Ragout de porco guisado con patacas e verduriñas . Froita.
XOVES 7: Caldo galego. Salmón ao forno con ensalada [1/4]. Iogur [7]
VENRES 8: Crema de cenoria. Milanesa de polo con ensalada [1/3]. Froita.
LUNS 11: Día non lectivo.
MARTES 12: Lentellas [1/7]. Calamares guisados con arroz e verduriñas. Iogur [7]
MÉRCORES 13: Crema de cabacín. Polo asado con pasta e tomate. Froita.
XOVES 14: Fabada [1/7]. Pescada en salsa con ensalada variada [1/4]. Natilla de vainilla.
VENRES 15: Sopa de letras [1/3]. Pavo guisado con patacas e verduriñas. Froita.
LUNS 18: Arroz tres delicias [1/3/7]. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Froita.
MARTES 19: Crema de verduriñas. Espaguetis boloñesa [1/3]. Iogur [7]
MÉRCORES 20: Xudías con chourizo. Pescada en salsa con gornición [1/4]. Froita.
XOVES 21: Sopa de cocido [1/3]. Cocido [1/7]. Iogur bebible [7]
VENRES 22: Crema de cabaza. Albóndegas con arroz [1/3]. Froita.
LUNS 25: Crema de cabacín. San Xacobo con arroz e verduriñas [1/3/7]. Froita.
MARTES 26: Lentellas [1/7]. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Pasteliño [1/3/7/8]
MÉRCORES 27: Crema de cenoria. Tenreira guisada con pasta e verduriñas [1/3]. Froita.
XOVES 28: Caldo galego. Arroz á cubana [3]. Iogur [7]
VENRES 29: Sopa de estrelas [1/3]. Bacallao á romana con ensalada [1/3/4]. Froita.
MARTES 1: Caldo galego. Palometa en salsa con ensalada [1/4]. Iogur [7]
MÉRCORES 2: Sopa de estrelas [1/3]. Polo asado con arroz. Froita.
XOVES 3: Ensalada de pasta [1/3/4/7]. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Iogur [7].
VENRES 4: Crema de cabacín. Ragout de porco guisado con patacas e verduriñas [1]. Froita.
LUNS 7: Crema de verduriñas. Hamburguesa con ensalada variada. Froita.
MARTES 8: Lentellas [1/7]. Bacallao á portuguesa con pataca [1/4]. Iogur bebible [7].
MÉRCORES 9: Sopa de letras [1/3]. Tenreira guisada con pataca e verduriñas [1]. Froita.
XOVES 10: Fabada [1/7]. Pescada ao forno con gornición [1/4]. Iogur [7].
VENRES 11: Crema de cenoria. Milanesa de polo con arroz [1/3]. Natilla de vainilla [7].
LUNS 14: Sopa de pasta [1/3]. Pescada ao forno con ensalada variada [1/4]. Froita.
MARTES 15: Crema de cenoria. Pavo guisado con pasta e verduriñas [1]. Iogur [7].
MÉRCORES 16: Ensaladilla rusa [1/3/4/7]. Salmón ao forno con ensalada [1/4]. Froita.
XOVES 17: Sopa de cocido [1/3]. Cocido [1/7]. Iogur [7].
VENRES 18: Crema de verduriñas. calamares guisados con arroz e verduriñas [1/2/4]. Froita.
LUNS 21: Arroz tres delicias [1/3/7]. Polo asado con ensalada. Froita.
MARTES 22: Fabada [1/7]. Palometa en salsa con cachelos [1/4]. Iogur [7].
MÉRCORES 23: Crema de cenoria. Arroz á cubana [1/3]. Pasteliño [1/3/7].
XOVES 24: Lentellas [1/7]. Bacallao á romana con gornición [1/3/4]. Iogur [7].
VENRES 25: Crema de cabaza. Albóndegas con arroz [7]. Froita.
LUNS 28: Crema de cenoria. Espaguetis boloñesa [1/3]. Froita.
MARTES 29: Caldo galego. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Iogur [7].
MÉRCORES 30: Crema de cabacín. San Xacobo con ensalada variada [1/3/7]. Froita.
XOVES 31: Día non lectivo.
XOVES 12: Ensalada de pasta [1/3/4/7]. Pescada á prancha con gornición [1/4]. Iogur [7].
VENRES 13: Caldo galego. Arroz á cubana. Froita.
LUNS 16: Crema de cabacín. Hamburguesa con ensalada. Froita.
MARTES 17: Xudías con patacas e xamón [1/7]. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Iogur [7].
MÉRCORES 18: Sopa de estrelas [1/3]. Ragout de porco guisado con patacas e verduriñas [1]. Froita.
XOVES 19: Lentellas [1/7]. Bacallao á romana con ensalada [1/4]. Iogur [7].
VENRES 20: Ensaladilla rusa [1/3/4/7]. Polo asado con ensalada. Froita.
LUNS 23: Crema de cenoria. Chipiróns guisados con arroz [1/2/4/14]. Froita.
MARTES 24: Ensalada de pasta [1/3/4/7]. Salmón ao forno con ensalada [1/4]. Natilla [7].
MÉRCORES 25: Crema de cabacín. Milanesa de porco con arroz e verduriñas [1/3]. Froita.
XOVES 16: Sopa de estrelas [1/3]. Pescada á prancha con garnición [1/4]. Iogur [7].
VENRES 27: Fabada [1/7]. Pavo guisado con pasta e verduriñas. Froita.
LUNS 30: Arroz tres delicias [1/3/7]. San Xacobo con ensalada [1/3/7]. Froita.