Menú escolar

LUNS 2: Crema de cabacín. San Xacobo con ensalada [1/3/7]. Froita.

MARTES 3: Lentellas [1/7]. Pescada en salsa verde con arroz e verduriñas. Iogur [7]. 

MÉRCORES 4: Sopa de estrelas [1/3]. Polo asado con ensalada. Froita. 

XOVES 5: Pasta con tomate [1/3]. Bacallao á portuguesa con gornición [1/4]. Natilla de vainilla [7]. 

VENRES 6:  Día non lectivo.


 LUNS 9: Crema de verduriñas. Pasta boloñesa [1/3]. Froita. 

MARTES 10: Caldo galego. Pescada ao forno con ensalada variada [1/4]. Iogur [7].

MÉRCORES 11: Xudías con xamón [1/7]. Porco guisado con pasta e verduriñas [1/3]. Froita. 

XOVES 12: Sopa de pasta [1/3]. Bacallao á romana con gornición [1/3/4]. Froita. 

VENRES 13: Sopa de cocido [1/3]. Cocido. Pasteliño [1/3/7].


LUNS 16: Lentellas [1/7]. Pescada ao forno con ensalada variada [1/4]. Iogur [7].

MARTES 17: Crema de verduriñas. Hamburguesa con arroz e verduriñas. Froita. 

MÉRCORES 18: Sopa de estrelas. Salmón ao forno con patacas e verduriñas [1/4]. Iogur bebible [7]. 

XOVES 19: Fabada [1/7]. Milanesa de polo con ensalada [1/3]. Iogur [7].

VENRES 20: Pizza de xamón e queixo [1/7]. Turrón. Coca-cola. 

VENRES 1: Día non lectivo


LUNS 4: Crema de verduriñas. Hamburguesa con arroz e verduriñas. Froita. 

MARTES 5: Potaxe de garavanzos. Pescada ao forno con ensalad [1/4]. Iogur [7]

MÉRCORES 6: Sopa de pasta [1/3]. Ragout de porco guisado con patacas e verduriñas . Froita.

XOVES 7: Caldo galego. Salmón ao forno con ensalada [1/4]. Iogur [7]

VENRES 8: Crema de cenoria. Milanesa de polo con ensalada [1/3]. Froita. 


LUNS 11:  Día non lectivo. 

MARTES 12: Lentellas [1/7]. Calamares guisados con arroz e verduriñas. Iogur [7]

MÉRCORES 13: Crema de cabacín. Polo asado con pasta e tomate. Froita. 

XOVES 14: Fabada [1/7]. Pescada en salsa con ensalada variada [1/4]. Natilla de vainilla.

VENRES 15: Sopa de letras [1/3]. Pavo guisado con patacas e verduriñas. Froita.


LUNS 18: Arroz tres delicias [1/3/7]. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Froita. 

MARTES 19: Crema de verduriñas. Espaguetis boloñesa [1/3]. Iogur [7]

MÉRCORES 20: Xudías con chourizo. Pescada en salsa con gornición [1/4]. Froita. 

XOVES 21: Sopa de cocido [1/3]. Cocido [1/7]. Iogur bebible [7]

VENRES 22: Crema de cabaza. Albóndegas con arroz [1/3]. Froita.


LUNS 25: Crema de cabacín. San Xacobo con arroz e verduriñas [1/3/7]. Froita. 

MARTES 26: Lentellas [1/7]. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Pasteliño [1/3/7/8]

MÉRCORES 27: Crema de cenoria. Tenreira guisada con pasta e verduriñas [1/3]. Froita.

XOVES 28: Caldo galego. Arroz á cubana [3]. Iogur [7]

VENRES 29: Sopa de estrelas [1/3].  Bacallao á romana con ensalada [1/3/4]. Froita.

MARTES 1: Caldo galego. Palometa en salsa con ensalada [1/4]. Iogur [7]

MÉRCORES 2: Sopa de estrelas [1/3]. Polo asado con arroz. Froita.

XOVES 3: Ensalada de pasta [1/3/4/7]. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Iogur [7].

VENRES 4: Crema de cabacín. Ragout de porco guisado con patacas e verduriñas [1]. Froita.


LUNS 7: Crema de verduriñas. Hamburguesa con ensalada variada. Froita.

MARTES 8: Lentellas [1/7]. Bacallao á portuguesa con pataca [1/4]. Iogur bebible [7].

MÉRCORES 9: Sopa de letras [1/3]. Tenreira guisada con pataca e verduriñas [1]. Froita. 

XOVES 10: Fabada [1/7]. Pescada ao forno con gornición [1/4]. Iogur [7].

VENRES 11: Crema de cenoria. Milanesa de polo con arroz [1/3]. Natilla de vainilla [7].


LUNS 14: Sopa de pasta [1/3]. Pescada ao forno con ensalada variada [1/4]. Froita. 

MARTES 15: Crema de cenoria. Pavo guisado con pasta e verduriñas [1]. Iogur [7].

MÉRCORES 16: Ensaladilla rusa [1/3/4/7]. Salmón ao forno con ensalada [1/4]. Froita. 

XOVES 17: Sopa de cocido [1/3]. Cocido [1/7]. Iogur [7]. 

VENRES 18: Crema de verduriñas. calamares guisados con arroz e verduriñas [1/2/4]. Froita.


LUNS 21: Arroz tres delicias [1/3/7]. Polo asado con ensalada. Froita. 

MARTES 22: Fabada [1/7]. Palometa en salsa con cachelos [1/4]. Iogur [7].

MÉRCORES 23: Crema de cenoria. Arroz á cubana [1/3]. Pasteliño [1/3/7]. 

XOVES 24: Lentellas [1/7]. Bacallao á romana con gornición [1/3/4]. Iogur [7].

VENRES 25: Crema de cabaza. Albóndegas con arroz [7]. Froita. 


LUNS 28: Crema de cenoria. Espaguetis boloñesa [1/3]. Froita. 

MARTES 29: Caldo galego. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Iogur [7].

MÉRCORES 30: Crema de cabacín. San Xacobo con ensalada variada [1/3/7]. Froita. 

XOVES 31: Día non lectivo.

XOVES 12: Ensalada de pasta [1/3/4/7]. Pescada á prancha con gornición [1/4]. Iogur [7].

VENRES 13: Caldo galego. Arroz á cubana. Froita.


LUNS 16: Crema de cabacín. Hamburguesa con ensalada. Froita.

MARTES 17: Xudías con patacas e xamón [1/7]. Pescada ao forno con ensalada [1/4]. Iogur [7].

MÉRCORES 18: Sopa de estrelas [1/3]. Ragout de porco guisado con patacas e verduriñas [1]. Froita.

XOVES 19: Lentellas [1/7]. Bacallao á romana con ensalada [1/4]. Iogur [7].

VENRES 20: Ensaladilla rusa [1/3/4/7]. Polo asado con ensalada. Froita.


LUNS 23: Crema de cenoria. Chipiróns guisados con arroz [1/2/4/14]. Froita.

MARTES 24: Ensalada de pasta [1/3/4/7]. Salmón ao forno con ensalada [1/4]. Natilla [7].

MÉRCORES 25: Crema de cabacín. Milanesa de porco con arroz e verduriñas [1/3]. Froita.

XOVES 16: Sopa de estrelas [1/3]. Pescada á prancha con garnición [1/4]. Iogur [7]. 

VENRES 27: Fabada [1/7]. Pavo guisado con pasta e verduriñas. Froita.


LUNS 30: Arroz tres delicias [1/3/7]. San Xacobo con ensalada [1/3/7]. Froita. 

Información sobre alérxenos: 1. Glute; 2. Crustaceos; 3. Ovo; 4. Peixe; 5. Cacahuetes; 6. Soia; 7. Lacteos; 8. Froitos secos; 9. Apio; 10. Mostaza; 11. Sésamo; 12. Sulfitos; 13. Altramuz; 14. Moluscos.

Tamén che pode interesar…

Ficha de inscrición e pagamento do servizo de comedor